عطیه مرشدی، متخصص داخلی، در گفتگو با خبرنگار اجتماعی حیات، اظهار کرد: توتها سرشار از پلی فنولها هستند و این ترکیبات گیاهی باعث شده تا التهاب مرتبط با ابتلا به دیابت نوع ۱ را در بدن کاهش پیدا کند.
وی بیان کرد: تحقیقات جدید نشان میدهد که مصرف انواع توتها احتمال ابتلا به بیماری دیابت نوع ۱ را در بین افراد و به ویژه کودکان کاهش میدهد.
این متخصص تغذیه تاکید کرد: دیابت نوع ۱ یک بیماری خودایمنی است که در آن، سیستم ایمنی بدن به سلولهای تولیدکننده انسولین در لوزالمعده حمله میکند و آنها را از بین میبرد.
وی اضافه کرد: بیماری خود ایمنی در دیابت نوع ۱ باعث میشود که بدن نتواند برای تنظیم مناسب سطح قند خون مقدار کافی هورمون انسولین تولید کند؛ علت حمله سیستم ایمنی به این سلولها مشخص نیست، اما به نظر میرسد ترکیبی از ژنتیک و یک محرک محیطی مانند ویروس یا مواد غذایی میتواند در آن دخیل باشد.
مرشدی همچنین گفت: دیابت نوع ۱ که شایعترین شکل دیابت در کودکان است، در جهان رو به افزایش است. به طوری که پیشبینی میشود تعداد موارد آن در سراسر جهان طی ۲۰ سال آینده دو برابر شود.
نظر شما